Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kucağına almak

Rüyada sevdiğini kucağına almak

Rüyada sevdiğini kucağına almak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağına almak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kucağında olmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında bebek sevmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, zor günler geçireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini kucağına almak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments