Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta durduğunu görmek

Rüyada ayakta durduğunu görmek

Rüyada ayakta durduğunu görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, maddi anlamda rahatlamaya, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta durduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada namazda ayakta durmak rahat bir döneme girileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayakta durmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta durduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde ayakta durmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüste ayakta durmak bir sebeple çok zorlanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta çiş yapmak atılan adımların zorluk yaratacağına, borçlanılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada ayakta sallamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinden feragat edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments