Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yaslanmak

Rüyada sevdiğine yaslanmak

Rüyada sevdiğine yaslanmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine yaslanmak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine yaslanmak kendi işinin patronu olunacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada direğe yaslanmak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada camide yasin okumak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine yaslanmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yasin kitapları görmek dinde tartışmaya, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments