Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla evlenirken görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekten evlenme teklifi almak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, el açmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu sevmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments