Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek yürek yakan biri haline geleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek daha fazla rızık elde edileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, para kazanmaya alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı evde olmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek yeni işlerin geleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek yakında işlerinin aksayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments