Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak çaresiz kalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle sözlenmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, zor zamanlar yaşayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments