Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yalan söylemeye, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın öldüğünü duymak onlar adına aç insanları doyuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak iyi bir zanaatkar olunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak güzel günlerin geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments