Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, her gün daha fazla dolacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden yemek yemek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sıkıntısının biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada başbakanın elinden yemek yemek rahat bir hayata kavuşacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin elinden yemek yemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinden yemek yemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments