Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinden yemek yemek

Rüyada ölünün elinden yemek yemek

Rüyada ölünün elinden yemek yemek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendini bunu başaracağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yanlış yollardan döneceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, düşmanlıkların biteceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden bal yemek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha fazla yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada ölü elinden yemek yemek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden yemek yemek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments