Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak

Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak

Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bereketli işler yapılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan sarılmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının boynuna sarılmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada boynuna yılan sarılmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, borçların gittikçe artacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments