Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, fesada bulaşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ün sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek rakiplerin üzüleceğine, mali gücünü yitireceğine, huzurlu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anne ve baba görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babayı kaybetmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada anne babayı kurtarmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments