Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine sarılıp öpmek

Rüyada birisine sarılıp öpmek

Rüyada birisine sarılıp öpmek aile bireylerinin arasının açılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada birisine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada öpmek ve sarılmak kısmet alacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, kendinden emin adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birini öpmek ve sarılmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini sarılıp öpmek şansın kaçacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ölen birine sarılmak öpmek akrabayla araya mesafe konulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments