Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini nişanlı görmek

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini nişanlı gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini nişanlanırken görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle nişanlanacağını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments