Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kendisini işine vereceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle nişanlanmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla nişanlanmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments