Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kucaklamak

Rüyada sevdiğini kucaklamak

Rüyada sevdiğini kucaklamak kar elde edileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucaklamak gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada sevdiğini kucaklamak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak işlerinin yaver gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ekmek kucaklamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kucaklamak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir ölüyü kucaklamak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kediyi kucaklamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annesini kucaklamak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tavuk kucaklamak onları koruyup kollayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments