Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü kucaklamak

Rüyada bir ölüyü kucaklamak

Rüyada bir ölüyü kucaklamak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucaklamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birini kucaklamak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bebek kucaklamak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanı kucaklamak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kucaklamak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada bir ölüyü kucaklamak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü kucaklamak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan kucaklamak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak tüm beklentilerini yerine getireceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments