Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla telefonda konuşmak maddi kayıpların sona ereceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanla telefonda konuşmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments