Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle konuşmak

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiğin erkekle konuşmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, bol kazanç getireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesiyle konuşmak mülkiyetinin de artacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments