Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kendisine uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonda konuşmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments