Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini dua ederken görmek

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini dua ederken gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada dua ederek uyanmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret eder.

Rüyada başkasını dua ederken görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada dua ederek ağlamak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birini dua ederken görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini dua ederken görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi dua ederken görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments