Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yemek yedirmek

Rüyada sevdiğine yemek yedirmek

Rüyada sevdiğine yemek yedirmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinle yemek yediğini görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine yemek yedirmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalettir.

Rüyada misafirlere yemek yedirmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada etli yemek yedirmek büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada maymuna yemek yedirmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, bir daha kopmayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments