Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli yemek yedirmek

Rüyada etli yemek yedirmek

Rüyada etli yemek yedirmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada etli yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Rüyada etli yemek yedirmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yediği eti kusmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada birinin insan eti yediğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş et yediğini görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada birinin et yediğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin et yediğini görmek işlerin düze çıkarılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz et yediğini görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments