Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yemek yediğini görmek

Rüyada sevdiğinle yemek yediğini görmek

Rüyada sevdiğinle yemek yediğini görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle yemek yediğini gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğine yemek yedirmek söylediklerinin çıkacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle yemek yediğini görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada babasına yemek yedirmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada yemek yedirmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalettir.

Rüyada sürekli yemek yediğini görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments