Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancın katlanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağlamak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak az maliyetle ticarete atılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments