Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılmak

Rüyada sevdiğine sarılmak

Rüyada sevdiğine sarılmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada sevdiğine sarılmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, özgüveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insana sarılmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments