Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak

Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak

Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine sarılarak beraber ağlamak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak ağlamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağlamak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maaşının artacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments