Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine salatalık vermek

Rüyada sevdiğine salatalık vermek

Rüyada sevdiğine salatalık vermek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine salatalık vermek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine salatalık vermek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık ikram etmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık toplamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek ileriye gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada salatalık istemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada salatalık çekirdeği görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada turşuluk salatalık görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments