Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık çekirdeği görmek

Rüyada salatalık çekirdeği görmek

Rüyada salatalık çekirdeği görmek yüksek moralli olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada salatalık çekirdeği gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada salatalık çekirdeği görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada biber ve salatalık toplamak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden salatalık yemek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, bilincin artacağına işarettir.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada taze salatalık toplamak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalda salatalık görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments