Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, verdiği sözleri tutacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin salatalık verdiğini gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Rüyada salatalık bahçesini görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, huzurlu hissedileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil biber salatalık görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanlara küsüleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada domates salatalık görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çuvalla salatalık görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık turşusu görmek inancının zayıflayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık görmek kötü olayların meydana geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada dalından salatalık toplamak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments