Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının kanadığını görmek

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının kanadığını gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada ayağın kanadığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, karamsarlığa düşeceğine, layık olduklarına sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kanadığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments