Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine bozuk para vermek

Rüyada sevdiğine bozuk para vermek

Rüyada sevdiğine bozuk para vermek sevgi ve hürmet göreceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine bozuk para vermek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sürekli bozuk para görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, zengin olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlarını gidereceğine rivayet eder.

Rüyada birinden bozuk para almak bunu şeref sayacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok bozuk para görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Rüyada elimde bozuk para görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk paralar bulmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden bozuk para aldığını görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments