Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden gül almak

Rüyada sevdiği kişiden gül almak

Rüyada sevdiği kişiden gül almak bundan hayır göreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiden kırmızı gül almak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, bol muhabbette kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, rakiplerine yenileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak çeşitli kırgınlıklar olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak yeni arkadaşlıklar kuracağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi gülerek görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen bir kişiyi gülerken görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments