Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden mesaj almak

Rüyada sevdiğinden mesaj almak

Rüyada sevdiğinden mesaj almak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çok iyi yerlere geleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinden mesaj almak başarıya giden yolların açılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj almak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments