Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birinden mesaj almak

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek hayatının zorlaşacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, başarısının düşeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments