Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden ekmek almak

Rüyada sevdiğinden ekmek almak

Rüyada sevdiğinden ekmek almak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinle ekmek yemek kariyerinin yükseleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine ekmek vermek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hasta ise şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden ekmek almak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada ekmek öpmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa tohum ekmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Rüyada yerdeki ekmeği almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yufka ekmeği yaptığını görmek geçim derdine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments