Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine ekmek vermek

Rüyada sevdiğine ekmek vermek

Rüyada sevdiğine ekmek vermek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine ekmek vermek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine ekmek vermek malının, parasının ve canın güvende olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ekmek yemek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden ekmek almak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya patates ekmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, daima afiyette olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ekmek kavgası yapmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok ekmek yemek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments