Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerdeki ekmeği almak

Rüyada yerdeki ekmeği almak

Rüyada yerdeki ekmeği almak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerdeki ekmeği almak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yerde ekmek parçası görmek mutluluğunun katlanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği yerden kaldırmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada yerde ekmek bulmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, önemli bir lider haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yerdeki ekmeği kaldırmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden ekmek almak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerdeki ekmeği almak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments