Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğine ekmek vermek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle ekmek yemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden ekmek almak ayrılmış olanların kavuşacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine ekmek vermek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandviç ekmek görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette elinde ekmek görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli ekmek yemek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulur.

Rüyada ekmeği birine vermek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments