Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden çikolata almak

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına inanılır.

Rüyada çikolata çalıp yemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük çikolata yemek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı ekmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hatalarından erken döneceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata dondurma görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata tatlı görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı süt görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments