Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla gezmek

Rüyada sevdiği kızla gezmek

Rüyada sevdiği kızla gezmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızla gezmek gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla gezmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada kızla el ele gezmek şeref ve haysiyetin artacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada güzel kızla gezmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada bi kızla gezmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kızla gezmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir kızla gezmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızla kol kola gezmek büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments