Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla gezmek

Rüyada sevdiğin kızla gezmek

Rüyada sevdiğin kızla gezmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, işlerin düze çıkarılacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, ferahlayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızla gezmek gam ve keder çekmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızla gezmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada bi kızla gezmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada güzel kızla gezmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızla gezmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, donatacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızla kol kola gezmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada kızla el ele gezmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments