Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızla gezmek

Rüyada bi kızla gezmek

Rüyada bi kızla gezmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada bi kızla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Rüyada bi kızla gezmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, günah ve suç işleyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızla gezmek daha çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada güzel kızla gezmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına inanılır.

Rüyada bir kızla kol kola gezmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla el ele gezmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kızla gezmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada kızla gezmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments