Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla gezmek

Rüyada bir kızla gezmek

Rüyada bir kızla gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla gezmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada güzel kızla gezmek yeni işlere girileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla gezmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada bir kızla kol kola gezmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla gezmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kızla el ele gezmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir kızla gezmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir kızla gezmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments