Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kızı öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kızı öptüğünü görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı öptüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiği kızla kavga etmek borçları varsa ödeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kızını sevmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments