Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çıkış yolları bulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yapmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments