Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla öpüşürken gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kendisini ona adayacağına inanılır.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek elinin de bolluk göreceğine, yüksek moralli olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, durumun değişmesine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments