Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye görmek

Rüyada sevdiğin kişiye görmek

Rüyada sevdiğin kişiye görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, depresyona gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle beraber olmak düşmanından kurtulmaya, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments