Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek ele güne muhtaç olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek zararların üst üste geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayır işleri yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, günah ve suç işleyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle sözlenmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak bir koyduğu işten üç alacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments