Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını sallamak

Rüyada ayağını sallamak

Rüyada ayağını sallamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayağını sallamak gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ayağında sallamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet etmektedir.

Rüyada ayak sallamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sallamak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada ayağını sallamak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments