Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dileklerin kabul olacağına, edilen duaların tutacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak başkalarının malına göz dikeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments